KATSO KYSELYN VASTAUKSET: Miksi Warjakka pitäisi valita Suomen Vuoden kyläksi 2023?

Warjakka valittiin Pohjois-Pohjanmaan Vuoden kyläksi 2022. Sääntöjen mukaan maakunnallisten kilpailujen voittajat saavat osallistua seuraavan vuoden kansalliseen kisaan. Olemme siis tänä vuonna mukana koko Suomen Vuoden kylä 2023 -kilpailussa!

Auta meitä hakemuksen täyttämisessä jakamalla oma näkemyksesi, mikä tekee Warjakasta erityisen? Kirjoita alle olevaan laatikkoon ajatuksiasi Warjakasta ja paina lopuksi ”Lähetä vastaus” -painiketta.

Kokoamme saaduista vastauksista yhteenvedon, jonka liitämme osaksi Suomen Vuoden kylä 2023 -hakemusta. Vastauksia voidaan käyttää myös kyläyhdistyksen viestinnässä. Vastaathan viimeistään 25.1.2023. Kiitos avustasi!

KYSELY ON SULKEUTUNUT, mutta voit katsella tulleita vastauksia täältä: Gallupin tulokset

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.