Warjakan Taidepolku alkaa pukeutua talviseen asuunsa ❄️ 

Warjakan Talvinen Taidepolku rakentuu pikku hiljaa sään mukaan. Syksyn synkimpään aikaan polku merkitään heijastimin ja heijastin taiteella koko matkalta. Kannattaakin kiertää polku pimeän aikaan taskulampun kanssa. Osa Talvisen Taidepolun pisteistä on riippuvaisia lumesta ja kylmästä ilmasta. Osa taiteesta on säänkestävää. Lisätietoa Talvisen Taidepolun sisällöstä löydät: http://warjakka.com/art-walk/ Polku ei ole esteetön. Jokainen kulkee polulla omalla vastuulla. 

Warjakan Taidepolun keskiössä on yhteisötaide, johon kuka vain voi osallistua. Tärkeää on kuitenkin käyttää ainoastaan luonnossa hajoavaa materiaalia. Jos huomaat pudonneen heijastimen tai teoksen, aseta se takaisin puun oksalle. Rikkoontuneista teoksista voi ilmoittaa:  hallitus@warjakkalaiset.fi. Huolehditaan Warjakan Taidepolusta yhdessä.

#warjakkalaiset #warjakka #varjakka #warjakantaidepolku #warjakantalvinentaidepolku #taide #talvi #yhteisötaide #luonto #metsä

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.