Waloa Warjakasta -kyläjuhla la 12.11.2022

Warjakkalaiset kyläyhdistys ry järjestää yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan kylät ry:n kanssa lauantaina 12.11. klo 15-19 Waloa Warjakasta -kyläjuhlan. Tapahtumassa on tarkoitus juhlistaa Warjakan valintaa Pohjois-Pohjanmaan Vuoden kyläksi.

Kyläjuhla on koko perheen ilmainen tapahtuma Warjakan Bar&Grillin piha-alueella, läheisellä pellolla sekä Salonpään koululla. Tapahtuman teemana on valo ja luvassa on mm. kokko, ilotulitus, tulishow, yhteisöllinen kynttilätaideteos ja maksullista poniratsastusta. Kyläyhdistys tarjoaa ilmaiseksi lohikeittoa soppatykistä. Lisäksi koulun ruokalassa on kahvitarjoilu ja Pohjois-Pohjanmaan kylien esittelypiste sekä Kylähullun kyläklinikka (kylän kehittämispaja). Lapsille koululla on askartelua, iWall-älyseinä ja virtuaalilasipiste sekä salissa perheen pienemmille temppurata ja lasten pehmoeläimille nallelääkärin vastaanotto.

Alla tapahtuman tarkempi ohjelma ja kartta.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.