Keväiset kierrätystalkoot pyörähtävät jälleen käyntiin Warjakassa ♻️

Warjakkalaiset tempaisevat jälleen kierrätyksen ja puhtaamman ympäristön puolesta järjestäen keväällä 2023 erilaisia kierrätystapahtumia ja siivoustalkoita Warjakassa.

Osallistu omalla tavallasi 💚

Metalli- ja akkukeräyksistä saadut tuotot käytetään tukemaan kylän yhteisöllistä toimintaa!

Metallinkeräys:

Metallinkeräyslavat saapuvat Helasentielle (tenniskentän parkkialue) ja Pajuniemeen heti kun kentät kuivuvat. Keräyksen alkamisesta ilmoitetaan kyltein ja somekanavilla. Keräykseen saa tuoda sähköjohtoja, kattopeltejä, työkaluja, paistinpannuja, helloja, polkupyöriä ja muuta yli puolet metallia sisältävää roinaa. Ethän tuo keräykseen sinne sopimatonta roskaa.

Akkukeräys:

Kylätalon parkkialueella la 27.5 klo. 10-18 järjestetään akkujenkeräyspäivä. Akkukeräykseen voi tuoda ajoneuvojen lyijyakkuja. Emme ota vastaan litiumakkuja.

Tienvarsiroskien keräys:

Keskipiirintien alkuun (entisen Nauskan kaupan eteen) saapuu vapun jälkeen roskienkeräysastia, johon saa tuoda teiden ja ojien varsilta löytyviä pienroskia kevään ajan. Kerätään yhdessä lumen alta paljastuvat roskat ja pidetään huolta Warjakan puhtaasta luonnosta 💚 Huomioithan, että keräysastiaa ei ole tarkoitettu kotitalouksien omille jätteille.

Jätejäde -tapahtuma:

Warjakkalaiset tarjoavat pe 26.5 klo 16-18 jäätelöannokset kaikille reippaille roskienkerääjille 🍦🍦🍦 Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Salonpään koulun kanssa. Tapahtumassa kerätyt roskapussit kirjataan Ylen miljoona roskapussia laskuriin osallistuen valtakunnalliseen roskien keräystalkoisiin.

Peräkonttikirppis:

Kesäjuhlien yhteydessä la 10.6. järjestetään peräkonttikirppistapahtuma ☀️🌸 Tuo sinulle ylimääräiseksi jääneet tavarat kiertoon tai tule tekemään hyviä löytöjä!

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.