Tervetuloa Warjakan taidepolun ohjatulle kierrokselle la 11.6 klo 12¬†ūüíö

Warjakan Taidepolun avajaisia vietetään la 11.6. Taidepolun reittiä ja sisältöä on uudistettu, joten tarjoamme ohjatun kierroksen osana Kesäjuhlaa.

Warjakan Taidepolku on ymp√§rivuotinen taide-el√§mys, joka kulkee mets√§ss√§ Varjakan Lintulenkki -luontopolkua pitkin. Polun pituus on noin 1,5 km. Polkua varten kannattaa varata noin 60min. 

Voit kiertää Taidepolun, kun se sopii sinulle. Seuraa vain Taidepolku -kylttejä. Pitkäaikaisten installaatioiden ja teosten rinnalta löydät kesäiseen vuodenaikaan liittyviä yhteisöllisiä taidepisteitä. Taidepisteillä voit kokeilla taiteen tekemistä matalalla kynnyksellä.

Taidepisteet kannustavat tutkimaan ympäristöä, tanssimaan, kirjoittamaan, soittamaan ja askartelemaan. Voit myös tuoda kotitekoisia teoksia osaksi yhteisötaideteoksia mm. Rakkausryijy, Kasvata taidetta sekä Runoilua -pisteille. Muistathan, että teoksissa voi käyttää ainoastaan luonnossa hajoavaa materiaalia. Lisätietoa Taidepolun sisällöstä löydät osoitteesta: http://www.warjakka.com/art-walk/

Taidepolulla kulkeminen on omalla vastuulla. Polku ei ole esteetön. Parkkipaikat löytyvät polun portin läheisyydestä sekä Varjakan venesatamasta. Taidepolun kierrokselle kannattaa varata mukaan hyttysmyrkkyä, hyvät kävelykengät ja sään mukainen varustus.

Pidetään Varjakka siistinä ja viedään roskat pois!

Jos huomaat polulla epäkohtia, olethan meihin yhteydessä: hallitus@warjakkalaiset.fi

Seuraa Warjakan Taidepolkua my√∂s Facebookissa! 

#warjakkalaiset #warjakantaidepolku #varjakka #oulu #visitwarjakka #visitoulu #taide #luonto #mets√§ 

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.